6 december weer kerkdienst met Marianne Zandbergen

In november konden wij geen diensten houden in onze kerk. Gelukkig gaan de deuren op zondag 6 december om 10 uur weer open voor de kerkdienst. Voorganger is dan Marianne Zandbergen. Zij is geestelijk verzorger in het ziekenhuis in Goes geweest en sinds kort met pensioen. Inmiddels is ze bij ons een gewaardeerd gastvoorganger.
Het thema van de dienst is ‘en de vis bracht Jona aan land’
Marianne Zandbergen zegt hierover: We hebben onze buik nu wel vol van Covid 19. Het liefst zou je er vandoor willen gaan, zoals Jona naar Tarsis. En dan pas terugkomen, als alles weer ‘normaal’ is. Maar reizen wordt ontmoedigd in deze tijd. En belangrijker nog is dat problemen nooit vanzelf weggaan. Vanochtend houden we ons bezig met Jona die gered werd door een vis, tijd kreeg om na te denken en vervolgens zijn taak op zich nam.”
De lezingen zijn uit Jona, de zanggroep zingt enkele liederen en organist Bert Geleijnse speelt als muzikaal intermezzo de bekende Canon van Pachelbel. I.v.m.de coronamaatregelen kunnen max.30 personen aan de dienst deelnemen. Graag opgave vooraf door een mailtje naar kerkenraad@dgwalcheren.nl

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *