Elke woensdagavond een half uurtje inspiratie, 16 juni om 19 uur

Elke woensdagavond om 19 uur is er een half uurtje van inspiratie rond het nieuwe boek van Charlie Mackesy ‘De jongen, de vos, de mol en het paard’.

Klik op onderstaande Zoomlink om mee te doen. Welkom! Join Zoom Meeting woensdagavond 16 juni 2021 om 19 uur:

https://us02web.zoom.us/j/89344056879?pwd=dkF2YVkyR0JCZHFKZm5mQ1czREZBdz09

Eerst een kwartiertje input van ds. Leuny de Kam over het boek ‘De jongen, de vos, de mol en het paard’ van Charlie Mackesy. In ons 40 dagenboekje stonden verschillende afbeeldingen met teksten uit dit boek. Het is een mooi verhaal, in de geest van b.v. De kleine prins. Eenvoudig, maar vol levenswijsheid. En dat kunnen we op dit moment wel gebruiken, nu we hopelijk de laatste corona-hobbel nog moeten nemen!  De Zoom-verbinding die gebruikt wordt is van goede kwaliteit en vraagt weinig computerkennis om in te loggen.

Eerst een kwartiertje Leuny-input (eigenlijk Charlie Mackesy-input), daarna is het mogelijk om samen hier nog wat over te praten (daar ben je vrij in). Tussen 19 en 19.30 uur is misschien zo’n verloren half uurtje (voor mensen die vroeg eten…), dit kan een mooie invulling zijn!  Elke woensdag is afzonderlijk te volgen, iedere keer weer een nieuwe levensles!

Je kunt vrijblijvend meedoen, wanneer je het prettiger vindt om zonder microfoon of camera in te loggen, is dat prima en kun je gewoon meeluisteren.

Stoppen de Zoomsessies weer (post-coronatijd!), dan worden alle mailadressen gewist, vanwege privacy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *