Gesprek op de Zondagmorgen met Jan Schuurman Hess

Op zondag 25 november om 10 uur organiseert de Doopsgezinde Gemeente Walcheren weer het Gesprek op de Zondagmorgen, ditmaal met schrijver en oud-journalist Jan Schuurman Hess. Enkel jaren geleden legde hij zijn indrukken en ervaringen van een wandeltocht door Nederland vast in het boek “Voettocht naar het hart van het land”. Daarbij was zijn vraag,  hoe sociaal en democratisch Nederland nog was.
Binnenkort verschijnt het  nieuwe boek van deze sociaal-democratische wandelaar, weer met portretten over en gesprekken met mensen en zaken die hen bezig houden: hun zorgen en teleurstellingen, maar ook hun idealen en inzet voor de samenleving. Zo ontstaat een beeld van wat zich afspeelt in onze huidige maatschappij.
Ook nu reisde Schuurman Hess  door het hele land en geeft hij treffende beschrijvingen, niet alleen van het  landschap maar ook  van de sociale omgeving van zijn gesprekspartners.
In het Gesprek op de Zondagmorgen deelt hij graag deze verhalen met de aanwezigen.
Het gesprek wordt gehouden in de gemeentekamer van de Doopsgezinde kerk aan de Lange Noordstraat te Middelburg. Iedereen met belangstelling voor dit onderwerp is van harte uitgenodigd. De toegang is vrij. Een vrijwillige bijdrage in de dekking van de kosten is zeer welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *