Startzondag met Trees van Montfoort ‘Groene Theologie’

Op zondag 6 september 2020 is het de Startzondag van de drie Zeeuwse Doopsgezinde Gemeenten, in Middelburg. De dienst begint om 10.30 uur (let op, ander tijdstip dan normaal!). Die dag is ds. Trees van Montfoort onze gast. Zij heeft recent het boek ‘Groen Theologie’ geschreven. Een belangwekkend boek over de relatie tussen kerk, geloven en verantwoordelijkheid t.a.v. klimaatverandering en milieu. Heel bijzonder dat zij naar Middelburg komt! Zij zal meewerken aan de kerkdienst, maar ’s middags zal ze om 13.30 uur een lezing geven en is er gelegenheid om vragen aan haar te stellen. Deze lezing is ook toegankelijk voor mensen buiten de gemeente. Wel even aanmelden, in verband met de coronamaatregelen. Een financiële bijdrage in de onkosten wordt op prijs gesteld!

PROGRAMMA:

  • 10.30 uur Kerkdienst met ds. Marijn Vermet en ds. Leuny de Kam. Ook ds. Trees van Montfoort zal hierbij aanwezig zijn.
  • Na de dienst koffie en thee (wel in aangepaste vorm, niet te veel heen en weer lopen)
  • Daarna lunch: MAAR BRENG JE LUNCHPAKKET ZELF MEE!
  • 13.30 uur Lezing door ds. Trees van Montfoort over haar boek ‘Groene Theologie’ (ook afzonderlijk bij te wonen)
  • Rond 15 uur afsluiting

Voor de Startzondag is het nodig om je op te geven (dit kan bij één van de predikanten: marijnvermet@gmail.com of leunydekam@zeelandnet.nl). Het is ook mogelijk om alleen naar de lezing van Trees van Montfoort te komen. Ook dan is het nodig om je op te geven. De kosten om de lezing apart te volgen zijn € 5, te voldoen bij de ingang.

We houden anderhalve meter afstand, blijft u zoveel mogelijk op uw plaats zitten, bij aankomst en vertrek handen ontsmetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *