Zondag 19 december Kinderkerstviering om 11 uur

Kinderkerst-toneelstukjes worden op elke school opgevoerd. Cadeautjes voor kinderen zijn er in overvloed aanwezig. De Kerstman en zijn rendier zijn geliefd bij kinderen. Dus dit alles hoeven we als kerk niet aan te bieden. Die dingen zijn ook niet onze specialiteit!

Wat we wel aan willen bieden is een moment om stil te staan bij wat Kerst voor kinderen kan betekenen. En welke inspiratie dit aan kinderen kan geven.

En hoewel er op de meeste zondagen geen kinderen in onze kerk aanwezig zijn, blijven we dit als een soort ‘service’ aanbieden. Op zondagmorgen 19 december om 11 uur zijn kinderen (met of zonder ouders/grootouders) welkom! De kerk is zo mooi versierd dat het hiervoor al de moeite waard is om te komen. Een bijdrage van de kinderen zelf is altijd welkom, in welke vorm dan ook. Maar deze keer nodigen we ook een ‘Kerstengel’ uit die voor ons mooie kerstliedjes zal zingen. Zijn er misschien in jouw omgeving kinderen die je deze ervaring zou gunnen? Iedereen is van harte welkom, aanmelding is niet nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *