Zondag 19 juni dienst met Marian Geurtsen

Op zondag 19 juni is de voorganger in onze dienst Marian Geurtsen. Het thema van de dienst is “Dans om de Wijsheid van God”

Marian zegt over dit thema ” In deze dienst gaan we nog even verder met de ontdekking van Pinksteren: nu wij vervuld zijn van de Geest, verkennen we wat het mysterie van God-in-drievoud betekent. In Spreuken 8 horen we hoe de Wijsheid betrokken is op God de Schepper vanaf het begin van de tijden. Wat heeft Vrouwe Wijsheid te maken met de toespraak die Johannes Jezus in de mond legt, over hoe de leerlingen met elkaar om moeten blijven gaan? We zingen,we luisteren, we verkennen de Wijsheid als bron van plezier.”

Over Marian Geurtsen
Van huis uit is Marian Geurtsen vertrouwd met de rijkdom van de katholieke traditie. Ze heeft theologie gestudeerd in Heerlen en Utrecht en heeft zich gespecialiseerd in liturgie en rituelen. Voor veel mensen is de christelijke traditie met daarin een schat aan wijsheid een gesloten kist met vreemde schatten die ze niet kunnen plaatsen. In dat verband zegt Marian “Mijn beroep is schatgraver. Mijn passie is het verborgen en vergeten schatten op te diepen en te bekijken hoe deze – afgestoft en in een nieuw raamwerk geplaatst – in de huidige tijd mensen kunnen helpen om hun eigen weg te vinden in het leven. Om zo steeds meer de mens te worden zoals God hen bedoeld heeft.” www.mariangeurtsen.nl

De dienst in de Doopsgezinde kerk aan de Lange Noordstraat in Middelburg begint om 10 uur. Van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *